İZMİR / ÇİĞLİ - Şehit Şenali Ocak Ortaokulu

Mrt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı.

LGS başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında e-okul üzerinden gerçekleştirilecek. Başvurular 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onaylanacak.

Detaylar için haberin devamını okuyunuz.

Mrt

Milli Muharip Uçağı KAAN, İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi...

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri içerikli ÖZBAKIŞ dergisinin, Özel Eğitim ve Rehberlik Dergisi 5. Sayısı Yayımlandı.

May

2024 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI ALINMAYA BAŞLANDI

Ock

Geleceğin Yerli Çip Teknolojileri Ülkemizden Çıkacak

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 7.yılında “Çip Tasarım Yarışması”nı üçüncü kez düzenliyor. Her yıl yüzlerce gencin başvurduğu Çip Tasarım Yarışması’nda öğrencilerin mikro-elektronik teknolojilerine ilgilerini artırarak bu alandaki kabiliyetlerini geliştirmeleri amaçlanıyor.

Ock

Enerji kaynaklarının akılcı, israf edilmeden, gerektiği kadar ve verimli kullanılması için ve bu bilincin yaygınlaşması adına her yıl ocak ayının 2. haftası " Enerji Verimliliği Haftası" olarak kutlanmaktadır..